Kontakter i Danmark
Vester Farimagsgade 6, 1. sal
Kontor nr: 1035
DK- 1606 København V
(25 m fra Vesterport Station)

tlf: (+45) 33 93 21 34
fax: (+45) 33 93 22 34
telefonisk support:
(+45) 28 10 94 75
(+45) 53 37 74 95 (09.00-17.00)

dm@danhil.comGouda

ERV Insurance

Forretnings- og turistvisum til Rusland

Mine damer og herrer,

Danske statsborgere som har bopæl på Færøerne eller i Grønland, er fritaget for afgivelse af fingeraftryk i København i forbindelse med visumansøgning, i stedet for bedes man venligst vedlægge en udskrift fra den lokale Borgerservice indeholdende ens registrerede adresse på Færøerne eller i Grønland. Børn under 12 år er fritaget for afgivelse af fingeraftryk.

I 2014 har vi fejret vores 20 års- jubilæum! Uanset Dit erhverv og formålet med Din(e) rejse(r) sikrer vi at Du får en god oplevelse ved ansøgning om visum. For at komme i gang udfyld venligst et ordre inde på vores hjemmeside under fanebladet "Forretningsvisum" eller "Turistvisum". Send gerne en e- mail til: dm@danhil.com når ordret er udfyldt. Ordret for visum er ikke bindende, Du behøver ikke at betale for ordret inden Du selv bekræfter at ansøgningen skal sættes i gang.


javascript:__doPostBack('_ctl0$grdNotes$_ctl3$_ctl0','') Du kan bestille rejseforsikring ved at trykke på et forsikringsselskabs logo til venstre på denne her side: vælg "Europæiske" eller "Gouda".


Der er tre trin i processen af ansøgning (om den type visum som De skal bruge)

 1. Udfyld et ordre eller udfyld oplysningerne her og send en e-mail til dm@danhil.com, du modtager et korrekt udfyldt ansøgningsskema!
 2. Lad os vide hvilket tidspunkt passer Dem for at afgive fingeraftryk i forbindelse med ansøgning om visum til Rusland, vi bekræfter tidspunktet og detaljerne til Dem pr. e- mail.
 3. Vær venligst opmærksom på disse krav:
  1. Originalt pas med mindst 2 hele tomme sider i, gyldigt mindst 6 måneder efter visummmet ville udløbe; ingen revne sider eller lignende.
  2. 1 originalt farve pasbillede taget af en professionel fotograf indenfor de seneste 6 måneder, 3,5 х 4,5 cm.
  3. Rejseforsikringsbekræftelse gældende i Rusland eller Hele Verden (evt. Udvidet Europa hvis Du rejser indenfor den vestlige del af Rusland), indeholdende Deres navn ifølge passet, perioden for rejsen og policenummeret.
  4. Du bedes venligst bekræfte betalingen af dit visum ordre inden vi ansøger om visum.
  5. Er De tidligere russisk statsborger, bedes De venligst sende en kopi af certifikatet om frasigelsen af statsborgerskabet pr. e-mail.

Send os en e-mail og ring hvis Du ikke får svar på din e- mail indenfor 1 arbejdsdag, vores tlf. numre er: kontor 33932134, mobil 53377495, 28109475.

Vi gør hermed opmærksom på at det ikke er muligt at få prisen tilbagebetalt efter dokumenterne er blevet afleveret til konsulatet eller visumcentret. Konsulatet tager beslutningen vedr. udstedelse af visum.

Vi takker Dem på forhånd!

Med venlig hilsen,
Danhil Travel ApS.